Tegneserier er et udtryk

Tegneserier er et udtryk, der bruges i USA til at henvise til tegneserier. Det kommer fra et ord, der betyder “komisk” på engelsk, fordi de første tegneserier udgivet i USA var sjove. Men i den fransktalende verden er betydningen begrænset til den særlige definition af amerikanske tegneserier.
Sjove billeder er korte sjove tråde af et par firkanter, der strækker sig over tråden i løbet af ugen (daglig tråd), helside i weekenden (søndags tråd) og fortæller ofte en kort sjov historie, eller nogle gange for sjov, i form af Soap Opera . Det dukkede op i slutningen af ​​det nittende århundrede, tegneserier blev offentliggjort i aviser.

Tegneseriebøger er aviser med nogle få sider, der beskriver en udviklet historie, udgivet i rater i den almindelige æra, der går tilbage til 1930’erne. Hvis alle kategorierne er repræsenteret, inkluderer de mest populære superhelte, udgivet af DC Comics og Marvel Comics, udgivet af DC Comics og Marvel Comics. de er en del af humoristiske historier. Med fødslen af ​​underjordiske tegneserier i 1960’erne, efterfulgt af andre tegneserier, giver dette format også amerikanske komikere mulighed for at udtrykke deres synspunkter i al deres mangfoldighed.

Da humoristiske historier kæmpede for at opnå anerkendelse som selve kunsten i USA, blev udtrykket “grafisk roman”, der dukkede op i 1970’erne, populær i 1990’erne. bøger og udgivet af andre forlag, der anvendes umiddelbart og i dag primært beskriver formatet, disken, originale skabelse eller kompilering af de første udgivne tavler i tegneserier. En grafisk roman bliver nogle gange modsagt som en falsk. En tegneseriesamling kaldes et tryk eller en antologi. Andre former for udgivelse, såsom fanzines, småt eller webcomics, er også hentet fra USA.

S1, S2, S3, S4, S5, S6, S7, S8, S9

Leave a Reply